Chiftele la cuptor in sos alb si capere

Timp de preparare Timp de gătire Metodă de gătit Portii Dificultate Bucătărie Vizualizări
15 minute 20 minute General 4 Mediu Bucatarie Romaneasca 648

Evaluare

Total 0 (din 5) - 0 Recenzii

Ingrediente

Pași

Pas 1
Am pregatit chiftelele la cuptor si am scapat de prajeala si excesul de grasime, am pregatit un sos alb cu capere ce ii scoate in evidenta gustul in de sos cu smantana iar copii sunt incantati ca si cei ce adora sosurile. Reteta de chiftele o gasiti la una din retetele preparate de mine si puteti inlocui carnea cu vita si porc si preparate cum scrie in reteta ce se gaseste aici.
Pas 2
Untul se pune intr-o cratita pe foc, dar aveti grija sa nu se arda si inabusiti cateva secunde usturoiul tocat. Adaugati faina si amestecati repede sa nu isi schimbe culoarea si adaugati imediat cate un pic din supa rece amestecand repede fara oprire. Veti observa ca sosul se ingroasa repede si are tendinta sa se cocoloseasca, nu va faceti griji prin amestecare se dizolva si il veti subtia cu supa. Adaugati sare, piper si o lingurita de capere cine nu adora caperele puteti renunta fara probleme. Fierbeti sa se gateasca faina si adaugati smantana lichida, mai fierbeti 2 minute si opriti aragazul.
Pas 3
Opriti focul si turnati sosul intr-un vas rezistent la foc, asezati chiftelele, radeti cascaval pe deasupra si bagati tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade. Serviti fierbinte cu marar verde si cine doreste poate servi si cu o garnitura de legume coapte la cuptor. Pofta buna sa aveti!
Nu s-au găsit rezultate

Comentarii (0)

Nu s-au găsit comentarii

Postează comentariul tău

Trebuie să te autentifici pentru a comenta

Recenzii (0)

(0/5)
Nu s-au găsit recenzii

Scrie o recenzie

Informații detaliate despre rețetă

Numele rețetei: Chiftele la cuptor in sos alb si capere
Categorie Feluri principale
Metodă de gătit General
Bucătărie Bucatarie Romaneasca
Timp de preparare 15 minute
Timp de gătire 20 minute
Porții totale 4
Dificultate Mediu
Tipul de rețetă Free
Data publicării 2018-03-12
Evaluare Nu s-au găsit evaluări
Ingrediente 1. 30 g unt
2. 1 1/2 lingura faina
3. 200 ml supa de pui sau legume
4. 200 g smantana 20% grasime
5. 1 lingurita capere
6. 4 catei usturoi
7. sare si piper
8. 3 fire marar proaspat
9. 100 g cascaval
Pași 1. Am pregatit chiftelele la cuptor si am scapat de prajeala si excesul de grasime, am pregatit un sos alb cu capere ce ii scoate in evidenta gustul in de sos cu smantana iar copii sunt incantati ca si cei ce adora sosurile. Reteta de chiftele o gasiti la una din retetele preparate de mine si puteti inlocui carnea cu vita si porc si preparate cum scrie in reteta ce se gaseste aici.
2. Untul se pune intr-o cratita pe foc, dar aveti grija sa nu se arda si inabusiti cateva secunde usturoiul tocat. Adaugati faina si amestecati repede sa nu isi schimbe culoarea si adaugati imediat cate un pic din supa rece amestecand repede fara oprire. Veti observa ca sosul se ingroasa repede si are tendinta sa se cocoloseasca, nu va faceti griji prin amestecare se dizolva si il veti subtia cu supa. Adaugati sare, piper si o lingurita de capere cine nu adora caperele puteti renunta fara probleme. Fierbeti sa se gateasca faina si adaugati smantana lichida, mai fierbeti 2 minute si opriti aragazul.
3. Opriti focul si turnati sosul intr-un vas rezistent la foc, asezati chiftelele, radeti cascaval pe deasupra si bagati tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade. Serviti fierbinte cu marar verde si cine doreste poate servi si cu o garnitura de legume coapte la cuptor. Pofta buna sa aveti!
Informații nutriționale
Warning: Undefined variable $nutrition_data in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036
Autor Name: Ani
Email: razvan.popa@inodelisia.ro
Fotografie principală
Fotografii
Videoclipuri