Ciorba de fasole grasa cu loboda

Timp de preparare Timp de gătire Metodă de gătit Portii Dificultate Bucătărie Vizualizări
20 minute 1 ora 30 minute General 6 Mediu Bucatarie Romaneasca 1109

Evaluare

Total 0 (din 5) - 0 Recenzii

Ingrediente

Pași

Pas 1
Ciorba de fasole grasa cu loboda, asa ca este o ciorba preferata de multi dintre noi? Este una dintre preferatele mele, gustoasa, acrisoara si un amalgam de vitamine.
Pas 2
Puneti de cu seara boabele la umflat. A doua zi treceti prin cateva ape boabele si puneti-le intr-o oala la oparit pentru cateva minute. Aruncati apoi apa si lasati sa fiarba la foc incet dupa primul clocot.
Pas 3
Ceapa se taie cuburi si se caleste cateva secunde intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei. Restul legumelor (morcovii, telina, ardeiul, patrunjelul) se taie cuburi si se pun in oala cu ceapa la calit cateva secunde. Toate legumele se adauga in oala cu boabe atunci cand se simt aproape fierte. Rosiile taiate se adauga si ele, condimentati cu sare, piper si lasati sa fiarba in continuare.
Pas 4
Taiati loboda si adaugati in ciorba la sfarsit. Mai lasati 2-3 minute sa fiarba dupa care stingeti focul. Tocati patrunjelul, leusteanul si presarati in ciorba impreuna cu crenguta de cimbru. Cine mai doreste sa acreasca poate adauga putin bors de la plic. Pofta buna!
Nu s-au găsit rezultate

Comentarii (0)

Nu s-au găsit comentarii

Postează comentariul tău

Trebuie să te autentifici pentru a comenta

Recenzii (0)

(0/5)
Nu s-au găsit recenzii

Scrie o recenzie

Informații detaliate despre rețetă

Numele rețetei: Ciorba de fasole grasa cu loboda
Categorie Supe / Ciorbe
Metodă de gătit General
Bucătărie Bucatarie Romaneasca
Timp de preparare 20 minute
Timp de gătire 1 ora 30 minute
Porții totale 6
Dificultate Mediu
Tipul de rețetă Free
Data publicării 2023-08-03
Evaluare Nu s-au găsit evaluări
Ingrediente 1. 350 g fasole grasa uscata
2. 1 ceapa uscata
3. 2 morcovi
4. 1 patrunjel
5. 1/2 telina potrivita
6. 1 ardei gras rosu
7. 4 rosii
8. 2 legaturi loboda
9. 1 legatura leustean
10. 1 legatura patrunjel verde
11. sare si piper negru
12. 2-3 linguri ulei
13. 1-2 crengute de cimbru
Pași 1. Ciorba de fasole grasa cu loboda, asa ca este o ciorba preferata de multi dintre noi? Este una dintre preferatele mele, gustoasa, acrisoara si un amalgam de vitamine.
2. Puneti de cu seara boabele la umflat. A doua zi treceti prin cateva ape boabele si puneti-le intr-o oala la oparit pentru cateva minute. Aruncati apoi apa si lasati sa fiarba la foc incet dupa primul clocot.
3. Ceapa se taie cuburi si se caleste cateva secunde intr-o oala cu 2-3 linguri de ulei. Restul legumelor (morcovii, telina, ardeiul, patrunjelul) se taie cuburi si se pun in oala cu ceapa la calit cateva secunde. Toate legumele se adauga in oala cu boabe atunci cand se simt aproape fierte. Rosiile taiate se adauga si ele, condimentati cu sare, piper si lasati sa fiarba in continuare.
4. Taiati loboda si adaugati in ciorba la sfarsit. Mai lasati 2-3 minute sa fiarba dupa care stingeti focul. Tocati patrunjelul, leusteanul si presarati in ciorba impreuna cu crenguta de cimbru. Cine mai doreste sa acreasca poate adauga putin bors de la plic. Pofta buna!
Informații nutriționale
Warning: Undefined variable $nutrition_data in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036
Autor Name: Ani
Email: razvan.popa@inodelisia.ro
Fotografie principală
Fotografii
Videoclipuri