Crema de ton cu ceapa si lamaie

Timp de preparare Timp de gătire Metodă de gătit Portii Dificultate Bucătărie Vizualizări
15 minute 0 minute General 4 Usor Bucatarie Romaneasca 1095

Evaluare

Total 0 (din 5) - 0 Recenzii

Ingrediente

Pași

Pas 1
Crema de ton cu ceapa si lamaie. Pot spune ca este una din preferatele actuale, nu mi-a placut din todeauna dar aceasta reteta este foarte buna si nu este gretoasa absolut deloc. Este perfecta dimineata cu paine prajita integrala.
Pas 2
Untul trebuie sa fie unul mai gras si la temperatura camerei. Se mixeaza pana devine spumos si alb. Tonul din conserva se scurge foarte bine (este mai bun tonul in ulei), se adauga in untul spuma si se mixeaza in continuare.
Pas 3
Ceapa se taie foarte marunt sau mai exista varianta pe razatoare dar mi se pare ca lasa prea mult suc si nu e ok. Se adauga in crema cu putina sare dupa gust si piper, apoi se toaca putina ceapa verde ce se va pune in crema iar restul se pastreaza pentru decor.
Pas 4
Se stoarce suc de la 2-3 lamai si se adauga in crema amestecand usor. Se stropeste la final cu putina apa minerala si se amesteca cu o lingura sa devina mai pufoasa. Serviti cu paine prajita, este minunata! Sa va fie de folos, pofta buna!
Nu s-au găsit rezultate

Comentarii (0)

Nu s-au găsit comentarii

Postează comentariul tău

Trebuie să te autentifici pentru a comenta

Recenzii (0)

(0/5)
Nu s-au găsit recenzii

Scrie o recenzie

Informații detaliate despre rețetă

Numele rețetei: Crema de ton cu ceapa si lamaie
Categorie Aperitive
Metodă de gătit General
Bucătărie Bucatarie Romaneasca
Timp de preparare 15 minute
Timp de gătire 0 minute
Porții totale 4
Dificultate Usor
Tipul de rețetă Free
Data publicării 2023-08-03
Evaluare Nu s-au găsit evaluări
Ingrediente 1. 280 g ton in conserva
2. 250 g unt gras
3. sucul de la 2-3 lamai
4. 1 ceapa potrivita
5. 2 linguri apa minerala
6. sare
7. piper alb
8. 2 fire ceapa verde
Pași 1. Crema de ton cu ceapa si lamaie. Pot spune ca este una din preferatele actuale, nu mi-a placut din todeauna dar aceasta reteta este foarte buna si nu este gretoasa absolut deloc. Este perfecta dimineata cu paine prajita integrala.
2. Untul trebuie sa fie unul mai gras si la temperatura camerei. Se mixeaza pana devine spumos si alb. Tonul din conserva se scurge foarte bine (este mai bun tonul in ulei), se adauga in untul spuma si se mixeaza in continuare.
3. Ceapa se taie foarte marunt sau mai exista varianta pe razatoare dar mi se pare ca lasa prea mult suc si nu e ok. Se adauga in crema cu putina sare dupa gust si piper, apoi se toaca putina ceapa verde ce se va pune in crema iar restul se pastreaza pentru decor.
4. Se stoarce suc de la 2-3 lamai si se adauga in crema amestecand usor. Se stropeste la final cu putina apa minerala si se amesteca cu o lingura sa devina mai pufoasa. Serviti cu paine prajita, este minunata! Sa va fie de folos, pofta buna!
Informații nutriționale
Warning: Undefined variable $nutrition_data in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036
Autor Name: Ani
Email: razvan.popa@inodelisia.ro
Fotografie principală
Fotografii
Videoclipuri