Crema din branza de burduf

Timp de preparare Timp de gătire Metodă de gătit Portii Dificultate Bucătărie Vizualizări
15 minute 0 minute General 4 Usor Bucatarie Romaneasca 1083

Evaluare

Total 0 (din 5) - 0 Recenzii

Ingrediente

Pași

Pas 1
Crema din branza de burduf, un aperitiv minunat pentru sarbatori, foarte fin si pregnant dar si delicat in acelasi timp datorita texturii.
Pas 2
Branza de burduf se tine la temperatura camerei cateva ore pentru a deveni cat se poate de moale. Puneti in mixer, amestecati bine sa devina cremoasa. Adaugati untul si mixati, smantana grasa o puneti cate putin mixand in continuare pana devine o pasta fina ca si branza topita. Daca mai necesita sare mai adaugati, dar aveti grija ca branza este sarata de obicei.
Pas 3
Ardeiul gras se taie in 5-6 bucati, depinde cat sunt de mari, cu un pic din codita. Grosimea sa fie de 2 cm. Branza se pune in pos si se umple fiecare bucata de ardei. Sunt foarte aspectuoase si pline de culoare. Iar rosu este culoarea specifica Craciunului! Pofta buna!
Nu s-au găsit rezultate

Comentarii (0)

Nu s-au găsit comentarii

Postează comentariul tău

Trebuie să te autentifici pentru a comenta

Recenzii (0)

(0/5)
Nu s-au găsit recenzii

Scrie o recenzie

Informații detaliate despre rețetă

Numele rețetei: Crema din branza de burduf
Categorie Aperitive
Metodă de gătit General
Bucătărie Bucatarie Romaneasca
Timp de preparare 15 minute
Timp de gătire 0 minute
Porții totale 4
Dificultate Usor
Tipul de rețetă Free
Data publicării 2023-08-03
Evaluare Nu s-au găsit evaluări
Ingrediente 1. 300 g branza de burduf
2. 100 g smantana grasa
3. 75 g unt
4. sare
5. 3 buc ardei rosu
Pași 1. Crema din branza de burduf, un aperitiv minunat pentru sarbatori, foarte fin si pregnant dar si delicat in acelasi timp datorita texturii.
2. Branza de burduf se tine la temperatura camerei cateva ore pentru a deveni cat se poate de moale. Puneti in mixer, amestecati bine sa devina cremoasa. Adaugati untul si mixati, smantana grasa o puneti cate putin mixand in continuare pana devine o pasta fina ca si branza topita. Daca mai necesita sare mai adaugati, dar aveti grija ca branza este sarata de obicei.
3. Ardeiul gras se taie in 5-6 bucati, depinde cat sunt de mari, cu un pic din codita. Grosimea sa fie de 2 cm. Branza se pune in pos si se umple fiecare bucata de ardei. Sunt foarte aspectuoase si pline de culoare. Iar rosu este culoarea specifica Craciunului! Pofta buna!
Informații nutriționale
Warning: Undefined variable $nutrition_data in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/bucatarim/public_html/recipe.php on line 1036
Autor Name: Ani
Email: razvan.popa@inodelisia.ro
Fotografie principală
Fotografii
Videoclipuri